Informeer naar de faciliteiten van WZC Ter Hovingen,

voor zorg met respect en betrokkenheid!

 

Al meer dan vijftig jaar zorg op maat

Woon- en Zorgcentrum Ter Hovingen vzw in Gentbrugge biedt al sinds 1961 een warm thuis aan bejaarden. Ons rust- en verzorgingstehuis staat in voor de dagelijkse totaalzorg van elk van onze bewoners, onafhankelijk van de graad van hun fysische en/of psychische zorgbehoefte. Daarbij vormen liefde, verantwoordelijkheid en creativiteit de basis van al ons handelen.

 

WZC Ter Hovingen biedt plaats aan 185 zorgbehoevenden en is als zorgresidentie erkend als rustoord voor bejaarden (ROB), rust- en verzorgingstehuis (RVT) en kortverblijf (6). Wij bieden zorg op maat aan bewoners met lichte of complexe zorgvraag alsook aan senioren met indicatie dementie. Ons complex beschikt over een mooie tuin, die toegankelijk is voor de bewoners, en een gezellige cafetaria voor een lekker hapje en drankje of een goed gesprek. Iedere zithoek beschikt over televisie en alle kamers zijn voorzien van TV distributie.

 

WZC Ter Hovingen is samen met VIVES vzw onderdeel van de Placidus vzw. Onder de VIVES vzw vallen de Serviceresidentie Rozendael en de Zorgresidentie Onze-Lieve-Vrouwe Ter Rive in het centrum van Gent, en het Woonzorgcentrum Heilige Familie in Kieldrecht (Beveren).